Kartais juk galima pasilepinti... o ypač savaitgaliais, kai nereikia niekur skubėti, sukimasis virtuvėje yra pats maloniausias :)
Reikės:
350 g kvietinių miltų (galima įdėti ir rupaus malimo)
350 g kvietinių miltų (galima įdėti ir rupaus malimo)
50 ml alyvuogių aliejaus
150 ml natūralaus naminio jogurto (kambario temperatūros)
50-70 ml vandens
nubrauktas šaukštelis kepimo miltelių
žiupsnis druskos
ciberžolės
ciberžolės
pievagrybiai baklažano riekelės
2 dideli pomidorai
juodosios alyvuogės
sūrio "Džiugas"
pomidorų pasta
mocarelos sūrio
keletas mažų marinuotų agurkėlių
džiovinto raudonėlio, baziliko, žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Baklažaną supjaustome plonomis riekutėmis ir apkepame įkaitintame
aliejuje, kol suminkštėja. Pabarstome druska. Smulkia burokine tarka
sutarkuokite fermentinį bei "Džiugo" sūrius. Alyvuoges supjaustyti pusiau. Pomidorus
supjaustyti riekelėmis.
Orkaitę įkaitinkite iki 180oC.
Iškočioju picos pagrindą (padalinus tešlą į dvi dalis išeina dvi picos
apie 28 cm skersmens). Subadome picos padą šakute, ištepame plonu pomidorų pastos sluoksniu ir sudedame visus ingridientus bei apibarstome prieskoniais.
Idedame į orkaitę ~15 min kepti.
Mocarelą supjaustyti plonos riekelėm ir likus picai kepti vos 1-2 minutes, išdėlioti ant picos.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą