Reikės: "Spring rolls" tešlos (aš vienam kartui atsišildžiau tik kokį penktadalį pakuotėje buvusių lakštų).
Įdarui reikės: bulvių, riekelės sviesto.
Prieskoniai: maltas kuminas, malti juodieji pipirai, asafetida, ciberžolė, druska.
Bulves išverdame, sutriname ir sumaišome su prieskoniais ir sviesto griežinėliu.
Tešlą atsišildome. Tada darome viską pagal instrukciją, esančią ant pakuotes: dedame lakštą į indą su vandeniu, išimame, nusausiname popieriniu rankšluosčiu, dedame įdarą, susukame.
Suktinukus dedame į gerai įkaitintą aliejų. Geriausia, kad aliejus juos apsemtų.
Gražiai apskrudus išimame, nusausiname popieriniu rankšluosčiu riebalų pertekliu.
Patiekiau su salotomis ir padažu :)
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą