Reikės:
200 g kokosų drožlių
100 ml grietinėlės
150 ml cukraus pudros
70 g sviesto
200 g pieniško šokolado
100 ml grietinėlės
150 ml cukraus pudros
70 g sviesto
200 g pieniško šokolado
Dubenyje sumaišykite kokoso drožles ir cukraus pudrą.
Įdėti grietinėlę bei sviestą į puodą ir šildykite ant silpnos ugnies, kol sviestas ištirps.
Supilti kokoso drožles bei cukraus pudrą ir gerai
išmaišyti.
Iš gautos masės rankomis formuokite mažus kamuoliukus ir dėkite juos ant sviestiniu popieriumi padengto padėklo arba lėkštės. Padėkite bent 1 val. į šaldytuvą, kad sustingtų.
Recepte kiekvienas rutuliukas buvo panardinamas į šokoladą, tačiau aš to nedariau.
Tiesiog ištirpinau baltą šokoladą ir aplaisčiau rutuliukus.
Receptą radau: www.mamosreceptai.lt Tiesiog ištirpinau baltą šokoladą ir aplaisčiau rutuliukus.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą