Vis dar negaliu pamiršti prieš mėnesį Berlyne ragautų "Dunkin Donuts" spurgų...mmm...:)
Šiandien panaršiusi internete, atradau šį,tikrai lengvą,nereikalaujantį įvairių ingridientų ir tikrai mano lūkesčius pateisinusį receptą!
Reikės:
500g varškės (arba šviežio neslėgto panyro)
250g aukščiausios rūšies miltų
150g cukraus
žiupsnelis druskos
1a.š.kepimo miltelių
vanilės, ar bent vanilinio cukraus
Apibarstymui: cukraus pudros ir malto cinamono.
Viską gerai išminkyti.
Formuoti spurgas ir dėti į įkaitintus riebalus. Aš dar įdedu bulvės griežinėlį,kad spurgos prisigertų mažiau riebalų.
Spurgas apversti,kad abi pusės gražiai paruduotų.
500g varškės (arba šviežio neslėgto panyro)
250g aukščiausios rūšies miltų
150g cukraus
žiupsnelis druskos
1a.š.kepimo miltelių
vanilės, ar bent vanilinio cukraus
Apibarstymui: cukraus pudros ir malto cinamono.
Viską gerai išminkyti.
Formuoti spurgas ir dėti į įkaitintus riebalus. Aš dar įdedu bulvės griežinėlį,kad spurgos prisigertų mažiau riebalų.
Spurgas apversti,kad abi pusės gražiai paruduotų.
Ačiū už receptą:
www.jogosmityba.lt
www.jogosmityba.lt
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą