2013 m. gegužės 20 d.

Spurgytės :)


Vis dar negaliu pamiršti prieš mėnesį  Berlyne ragautų "Dunkin Donuts" spurgų...mmm...:)
Šiandien panaršiusi internete, atradau šį,tikrai lengvą,nereikalaujantį įvairių ingridientų ir tikrai mano lūkesčius pateisinusį receptą!
 
Reikės:
500g varškės (arba šviežio neslėgto panyro)
250g aukščiausios rūšies miltų
150g cukraus
žiupsnelis druskos
1a.š.kepimo miltelių
vanilės, ar bent vanilinio cukraus
Apibarstymui: cukraus pudros ir malto cinamono.
Viską gerai išminkyti.
Formuoti spurgas ir dėti į įkaitintus riebalus. Aš dar įdedu bulvės griežinėlį,kad spurgos prisigertų mažiau riebalų.
Spurgas apversti,kad abi pusės gražiai paruduotų.
Ačiū už receptą:
www.jogosmityba.lt


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą