2013 m. gegužės 31 d.

Amerikietiški blyneliai

           
            Reikės:
Kefyro arba pasukų 1,5 stiklinės
Miltų  1,5 stiklinės
Cukraus 3-4  v.š.
Aliejaus – 4 v.š.
Kiaušinių – 1 vnt.
Druskos – žiupsnelis
Sodos – 1 a.š.

  Sausus produktus sumaišome tarpusavyje.
Su kefyru arba pasukomis nugesiname sodą.
Pilame aliejų, įmušame kiaušinį. Viską gerai išmaišome iki vientisos masės.
Viską gerai išmaišome.
Kepame tik sausoje keptuvėje.
Iškepusius blynelius patiekiame su mėgstamu padažu, sirupu, uogiene ar džemu. Puikiai tinka klevų sirupas :)

Recepto šaltinis: http://virtualivirtuve.wordpress.com
Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą