2012 m. lapkričio 28 d.

Penktadienio pica :)

 
Padas mano "firminis", kaip ir visuose picų receptuose :)

Ingridientai:
mocarela su džiovintais pomidorais 100g
fermentinio sūrio150g
4 pomidorai
alyvuogių
100g pievagrybių
vištienos filė
pomidorų pasta
šaukštas alyvuogių aliejaus
Rukolos salotų
druska
juodieji pipirai
žolelių mišinys picoms (raudonėlis, bazilikas ir kt.)
malta raudonoji paprika

Iškočioti picos pagrindą, ištepti alyvuogių aliejumi ir pomidorų pasta.
Ant viršaus dėti tarkuotą fermentinį sūrį.
Tada pomidorų riekeles, pievagrybius, pievargrybius, alyvuoges, vištienos gabalėlius.
Apibarstyti prieskoniais.
Dėti į iki 180C įkaitintą orkaitę ir kepti apie 25 minutes.
Išėmus picą iš orkaitės, apibarstyti dar trupučiu sūrio ir Rukolos salotų lapeliais.

Išeiga: viena soti pica, standartinės orkaitės skardos dydžio.

Garantuoju, labai skanu! ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą