Reikės:
apie 300g skanaus moliūgo iš kaimo :)
135g avinžirnių (dar vadinamų nuto) miltų
šaukštas natūralaus jogurto (aš neturėjau ir nedėjau)
a.š. druskos
šaukštas aliejaus tešlai ir aliejaus kepimui
0,5 a.š. ciberžolės
0,5 a.š. asafetidos
0,5 a.š. maltos kalendros
200ml šalto vandens
Moliūgą supjaustyti iki 0,5cm storio riekelėmis.
Miltus prasijoti į dubenį, sudėti prieskonius, jogurtą, supilti vandenį ir gerai išplakti.
Tešla turi būti ne per skysta, tokia grietinės konsistencijos.
Moliūgo riekeles apvolioti tešloje ir dėti į įkaitintą aliejų.
Kepti kol abi pusės gražiai parus.
Šaltinis: www.jogosmityba.lt
Skaniausi šilti :)
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą