2013 m. lapkričio 10 d.

Varškės spurgos

 Reikės:
300 g varškės
150 g miltų
30 g cukraus
1 didelis kiaušinis
1 nubrauktas a.š. sodos + šlakelio acto sodos nugesinimui
žiupsnelis druskos


  Į dubenį sukrėsti varškę, suberti miltus, cukrų, druską, įmušti kiaušinį ir supilti nugesintą sodą. Viską rankomis gerai išminkyti.
  Iš tešlos formuoti norimo dydžio kamuoliukus ir dėti į įkaitintą aliejų.
  Jei spurga prikimba prie puodo apačios, atsargiai mentele ar šaukštu ją iš šono spustelti, kad atkibtų ir iškiltų į paviršių.
  Virti kol spurgos gražiai paruduoja.
  Išvirusias spurgas sudėti ant popierinio popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių. Apibarstyti cukraus pudra.
 
  O dabar galite mėgautis! :)
 
 
Recepto šaltinis:
 http://laisvalaikisvirtuveje.blogspot.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą