300 g varškės
150 g miltų
30 g cukraus
1 didelis kiaušinis
1 nubrauktas a.š. sodos + šlakelio acto sodos nugesinimui
žiupsnelis druskos
Į
dubenį sukrėsti varškę, suberti miltus, cukrų, druską, įmušti kiaušinį
ir supilti nugesintą sodą. Viską rankomis gerai išminkyti.
Iš tešlos formuoti
norimo dydžio kamuoliukus ir dėti į įkaitintą aliejų.
Jei spurga prikimba prie puodo apačios, atsargiai mentele ar šaukštu ją
iš šono spustelti, kad atkibtų ir iškiltų į paviršių.
Virti kol spurgos gražiai
paruduoja.
Išvirusias
spurgas sudėti ant popierinio popierinio rankšluosčio,
kad sugertų aliejaus perteklių. Apibarstyti cukraus pudra.
O dabar galite mėgautis! :)
Recepto šaltinis:
http://laisvalaikisvirtuveje.blogspot.com
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą